پنج‌شنبه | 3 | آبان | 1403

امضا تفاهم نامه همکاری های علمی، فرهنگی و پژوهشی بین جامعه المصطفی نمایندگی خراسان با دانشگاه رضوی

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان با حضور رؤسای دانشگاه علوم اسلامی رضوی و جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان تفاهم نامه همکاری های علمی، فرهنگی و پژوهشی بین جامعه المصطفی نمایندگی خراسان با دانشگاه رضوی امضاء شد.

در این دیدار که به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار گردید، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روح الله سعیدی فاضل و جمعی از معاونین نمایندگی نیز حضور داشتند.

در این دیدار طرفین ضمن اشاره به جایگاه و ظرفیت های علمی،پژوهشی خود نسبت به همکاری و افزایش تعاملات فی مابین تاکید کردند.

در پایان این نشست در حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن جهانگیری رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی و جمعی از معاونین ایشان، تفاهم نامه‌ای پیرامون همکاری های علمی، فرهنگی و پژوهشی با این نهاد علمی و فرهنگی امضا گردید.