چهارشنبه | 25 | مهر | 1403

پیام رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان در پی شهادت شهید «سیدحسن نصرالله»

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان
پیام رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان در پی شهادت رهبر شجاع و بصیر حزب‌الله لبنان «شهید سیدحسن نصرالله» پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان، متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

“مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبديلًا”

شهادت مجاهد نستوه، سردار بزرگ، شجاع، مقتدر و مخلص جبهه مقاومت، حجت الاسلام و المسلمین شهید سید حسن نصرالله رحمت‌الله علیه و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت توسط رژیم سفاک صهیونیستی، فاجعه‌ای سنگین و غمی عمیق بر دل‌های مؤمنان و آزادگان جهان نشاند.

بدون شک این شهادت، پایانی عزتمندانه برای بزرگمردی است که سال‌های متمادی خار چشم ایادی استکبار جهانی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی بود و زندگی خود را وقف دفاع از ملت مظلوم فلسطین و لبنان و آزادسازی قدس شریف و سرزمین‌های اشغالی کرد.

اینجانب شهادت این مجاهد عظیم‌الشأن را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، تمامی مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان، ملت شریف لبنان و همه دلدادگان مسیر مقاومت تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم.

یقینا ندای مقاومت روز به روز در میان مسلمانان آزادی‌خواهان جهان طنین انداز شده و ریشه رژیم سفاک صهیونیستی را برخواهد کند. ان شاءالله.

بدینوسیله ضمن اعلام تعطیلی دروس روز یکشنبه، بر حضور همه جانبه طلاب جامعة المصطفی در اجتماع حوزویان تأکید می نمایم تا بدینوسیله آمادگی کامل خود را در حمایت همه جانبه از محور مقاومت اعلام نماییم.

روح الله سعیدی فاضل
رئیس جامعة المصطفی العالمیة نمایندگی خراسان