پنج‌شنبه | 26 | مهر | 1403

برگزاری نشست تربیتی “حضرت معصومه(س) الگوی دختران مسلمان” در مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی (ص) خراسان

به همت اداره فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران المصطفی (ص) خراسان به مناسبت دهه کرامت نشست تربیتی "حضرت معصومه(س) الگوی دختران مسلمان" در جمع طلاب، اساتید و کارکنان این مجتمع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي نمایندگی المصطفی در خراسان در این مراسم خانم حسینیان دبیر آموزش و استاد مجتمع خواهران با اشاره به ویژگی های حضرت معصومه سلام الله علیها به بیان ابعاد شخصیتی این بانوی بزگوار در موضوعات تقوا، علم، عبادت، ایثار و فداکاری پرداخت.
وی افزود: حضرت معصومه سلام الله علیها، عالی ترین نمونه عبادت و بندگی بودند که در زمینه ولایتمداری نیز دفاع ایشان از ولایت، تبلیغ و مبارزات سیاسی ایشان، هجرت از مدینه به خراسان در دفاع از ولایت و انجام فعالیت های سیاسی و اجتماعی با حفظ وقار و حیا دیده می شود.
وی در پایان در رابطه با عدم ازدواج حضرت معصومه سلام الله علیها، پاسخگویی ایشان به مراجعات علمی و سوالات مردم، پرهیز از جلوه گری و خودنمایی، توجه به باطن بیش از توجه به ظاهر و … به بیان مطلب پرداخت.