Al-Mustafa International University
چهارشنبه | 26 | دی | 1403

دیدار رئیس اتحادیه علمای اهل بیت(ع) کشور ترکیه و هیأت همراه با رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان

دکتر قدیر آکاراس رئیس اتحادیه علمای اهل بیت(ع) کشور ترکیه و هیأت همراه به عنوان رئیس و هیأت مدیره موسسه فرهنگی کوثر کشور ترکیه با حضور در دوره فرهنگی کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی مشهد مقدس  با حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا صالح رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان و جمعی از مدیران و معاونان این نمایندگی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار ضمن گفتگو پیرامون ظرفیت های تمدنی سیره امام رضا علیه السلام در ترکیه حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به اشتراکات کهن دو ملت ایران و ترکیه و نگاه تمدنی به امت اسلامی اظهار داشت:ارتباط با مشهد بسیار مغتنم است و تنفس جوانان مسلمان در فضای تمدنی مشهد در جوار امام رضا علیه السلام بسیار اثرگذار است.

وی افزود:  نمایندگی المصطفی در خراسان به عنوان بزرگترین نمایندگی المصطفی(ص) در داخل و خارج از کشور، به واسطه همجواری با امام رضا(ع) و بهره‌مندی از ظرفیت عظیم شهر مقدس مشهد به عنوان یک جهان‌شهر بین‌المللی با میلیون‌ها زائر ایرانی و غیرایرانی در طول سال، سازگاری بیشتری را برای حضور و تحصیل یک غیرایرانی در خود ایجاد کرده است.

 

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان ادامه داد: مجموع ظرفیت‌ها و گنجینه‌های علمی و معرفتی همچون آستان قدس رضوی، حوزه علمیه خراسان، دانشگاه فردوسی و حضور بزرگترین نمایندگی المصطفی(ص) در مشهد مقدس، این شهر را به مکانی مناسب برای پژوهشگران و علاقمندان به فرصت‌های مطالعاتی تبدیل کرده است.

 

وی با اشاره به تعداد و تنوع ملیتی طلاب غیرایرانی و وجود اکثریت رشته‌های علوم اسلامی و انسانی در نمایندگی المصطفی(ص) خراسان تصریح کرد: راه‌اندازی رشته‌ قرآن و علوم با  10 گرایش و رشته فقه مضاف در قالب 10 عنوان، در کنار رشته‌هایی نظیر علوم قرآن و حدیث، روانشناسی و علوم تربیتی، فلسفه و کلام اسلامی، حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق خصوصی و … ظرفیت بی نظیری را برای کسب علوم و معارف اسلامی فراهم آورده است.

 

حجةالاسلام والمسلمین صالح تصریح کرد: نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) العالمیة در خراسان این امکان را دارد تا با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود داخلی دوره‌های مهارتی و کاربردی مطلوبی را در مباحث رسانه، آموزش زبان فارسی، سبک زندگی اسلامی، امام‌شناسی، خانواده و برخی دوره‌های دیگر، به صورت حضوری و مجازیبرگزار کند. همچنین با به کارگیری ارتباطات و تعاملات برون سازمانی، حلقه اتصال میان ظرفیت های کم نظیر موجود در این شهر را در حوزه های مختلف علمی، درمانی، گردشگری و زائران حریم رضوی باشد.

 

در ادامه دکتر آکاراس در بخشی از سخنان خود با اشاره به نیاز مبرم جامعه غرب‌زده امروز به مباحثی همچون اخلاق، عرفان و عقلانیت، اظهار داشت: راه نجات جامعه بشری، تبیین عقلانیت شیعه بوده و نقش مراکز علمی و پژوهشی تعیین سرنوشت ملت‌ها است و امروز المصطفی(ص) نیز به عنوان یک نهاد پیشگام در تبیین علوم اسلامی برگفته از معارف عمیق اهل بیت(ع) به خوبی این نقش را در جهان ایفا می‌کند.

وی همچنین نسبت به تعامل در حوزه های علمی آموزشی، فرهنگی، تألیفات و انتشارت، فعالیت های قرآنی مشترک، فعالیت های رسانهای و  … تأکید کرد.

خبر های قبلی و بعدی