Al-Mustafa International University
شنبه | 3 | آذر | 1403

مراسم تجلیل از برگزیدگان قرآنی فرزندان طلاب نمایندگی المصطفی در دهه کرامت

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان اظهار داشت: افتخار جامعه المصطفی تربیت هزاران نفر از جوانان و علاقه مندان به اهل بیت پاک پیامبر علیهم السلام و خادمان قرآن کریم در عرصه بین الملل است.
ایشان افزودند؛ ما اکنون در دهه‌ای مبارک قرار داریم که در ابتدای آن ولادت بانوی برجسته اسلام حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و در پایانش ولادت فرخنده امام رضا(علیه السلام) است که افرادی پاک و معصوم بوده که الگوی کاملی برای زندگی هستند .

وی با اشاره به آیه تطهیر افزود: عصمت از گناه و دوری از آلودگی های ظاهری و باطنی یکی از ویژگی‌های ائمه اطهار(علیهم السلام) است و امروز پس از گذشت 14 قرن همین ویژگی امام رضا علیه السلام و پیام معنوی آن امام در زندگی سبب جذب میلیون ها انسان تشنه معنویت و ارزش های الهی به سوی مشهد مقدس شده است.

نوع زندگی والدین در محیط خانواده نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان نقش والدین در پاکیزه زندگی کردن محیط خانه را مهم دانست و تاکید کرد: نوع زندگی والدین در محیط خانواده، نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد. به عنوان مثال اگر پدری با صدای بلند و تحقیر آمیز با مادر خانواده صحبت کند و احترام و شان مادری او را حفظ نکند، این امر در تربیت فرزندان و نوع رفتار آنان بسیار تاثیر گذار خواهد بود و این مهم خود یکی از ظلم‌های تربیتی و خانوادگی بشمار می‌رود.

خانواده‌های روحانیون باید برای دیگران الگو باشند

وی با بیان اینکه بر اساس آموزه‌های قرآن، آموزش توحید ناب و عبودیت از خانواده شروع می‌شود، تصریح کرد: نقش، تکلیف و رسالت والدین به ویژه روحانیون در خانواده بسیار مهم است همانگونه که خداوند برای پیامبر اسلام که هدایتگر جامعه بشری بود یک تکلیف و نقش تربیتی ویژه برای خانواده قائل شده و
بر همین اساس خانواده‌های روحانیون که خود رهبر فکری و معنوی جامعه هستند باید برای دیگران الگو باشند و این الگوسازی هم نیاز به وقت گذاری دارد.

حجت الاسلام والمسلمین صالح ادامه داد: این در حالی است که قرآن کریم نیز به پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) در سوره طه می فرماید : وَأْمُرْ أَهْلَكَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَيْهَا یعنی ای پیامبر ” خانواده‌ات را به نماز فرمان ده و بر آن پايدار باش ..” حتی پیامبر اولین تبلیغ و سازندگی را باید از نزدیکان و خانواده شروع کند و اهل بیت خود را به نماز امر کند و پیامبر اسلام(ص) نیز بر اساس این دستور خداوند فرزندان خود را به نماز فرا می‌خواندند و همواره عامل به قرآن بودند.

وی افزود: نماز در خانواده یک روحانی باید بهترین وضعیت را داشته باشد و همواره به معنای تک تک کلماتی که در نماز خوانده می‌شود نیز توجه کند و مفاهیم آن‌ها را بداند و آن را نیز به فرزندان خود آموزش دهد.

وقت گذاری لازم برای تربیت فرزندان یک تکلیف است
حجت‌الاسلام والمسلمین صالح بیان کرد: روحانیون باید بدانند صرف وقت و برنامه ریزی ویژه برای تربیت فرزندان یک تکلیف است و اگر امروز داعیه‌دار هدایت مردم جهان هستیم و با همین هدف در جامعةالمصطفی درس می‌خوانیم، باید نسبت به تربیت فرزندان نیز اهمیت و توجه ویژه‌ای داشته باشیم، نباید فرزندانمان را فراموش کنیم بلکه باید برای تربیت قرآنی آن‌ها وقت بگذاریم .

بهترین راه برای توسعه معنویت در خانواده، استمرار بر تلاوت قرآن در خانه است
وی ریشه توسعه معنویت در منزل را خواندن قرآن کریم دانست و عنوان کرد: اگر بخواهیم به یکی از ویژگی‌های تربیتی امام رضا(علیه السلام) اشاره کنیم باید بگوییم که ایشان اهمیت ویژه‌ای نسبت به قرآن داشتند و برای حفظ ارتباط با این کتاب تربیت بشر، همواره قرآن کریم را تلاوت می‌کردند، به مفاهیم قرآن توجه بسیاری داشتند و یکی از عادت‌هایشان نیز این بود که قبل از خواب قرآن می‌خواندند.

گفتنی است برگزاری محفل انس با قرآن کریم، برگزاری مسابقه شفاهی، اجرای گروه همخوانی بین المللی “خورشید هشتم” فرزندان طلاب، اهدای جوایز و تقدیر از برترین‌ها مهمترین برنامه های اجرایی در این مراسم بودند.

خبر های قبلی و بعدی