جمعه | 21 | اردیبهشت | 1403

روز: 21 اسفند 1402 (فرمت تاریخ آرشیو روزانه)

اخبار
رئیس جامعةالمصطفی(ص) خراسان: المصطفی(ص) در ماه رمضان کانون هدایت معنوی و ارائه آموزه‌های اسلامی به جهان است

ماه رمضان؛ بهترین فرصت برای جهاد تبیین و تبلیغ معارف اسلام ناب است و طلاب باید محتوای غنی ویژه این ایام را در قالب احادیث و … به زبان‌های مختلف ترجمه نموده و با مردم سراسر دنیا به اشتراک بگذارند. با این نگاه المصطفی(ص) می‌تواند در ماه رمضان کانون روشنگری، تبلیغ دینی و ارائه آموزه‌های اسلامی به جهان باشد و این یک دستاورد بزرگ محسوب می‌شود.

مطالعه بیشتر »
اخبار
برگزاری نشست تربیتی رئیس جامعةالمصطفی خراسان با اساتید، مدیران و کارگزاران فرهنگی تربیتی

به مناسبت هفته تربیت نشست تربیتی رئیس جامعةالمصطفی خراسان با اساتید، مدیران و کارگزاران فرهنگی تربیتی این نمایندگی پنج شنبه 17 اسفندماه در سالن همایش ساختمان مرکزی المصطفی خراسان برگزار شد.

مطالعه بیشتر »