شنبه | 1 | اردیبهشت | 1403

برگزاری دومین نشست تخصصی رویداد کتابخوانی«منظومه» در نمایندگی المصطفی در خراسان

دومین نشست تخصصی رویداد کتابخوانی«منظومه» در نمایندگی المصطفی در خراسان با حضور رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی(ص) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان به همت معاونت فرهنگی جامعةالمصطفی العالمیة مشهد و با همکاری دبیرخانه کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) دومین نشست تخصصی رویداد کتابخوانی«منظومه» با موضوع بازخوانی روش شناسی تفسیر مقام معظم رهبری با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضایی اصفهانی رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی پنجشنبه۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ بعد از نماز عشاء در سالن همایش ساختمان گلستان امام رضا علیه السلام ویژه طلاب خوابگاه خواهران جامعةالمصطفی العالمیة برگزار شد.