پنج‌شنبه | 9 | فروردین | 1403

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم در امورخانواده نمایندگی خراسان

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان، به مناسبت بزرگداشت مقام معلم؛ مراسم تجلیل از معلمین و اساتید امورخانواده باحضور حجت الاسلام والمسلمین قاضوی رئیس اداره امورخانواده قم در روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مرکزآموزش قرآن و معارف نورالزهرا سلام الله علیها باحضور معلمین و اساتید مدرسه نورالمصطفی و مرکزآموزش قرآن و معارف نورالزهرا سلام الله علیها و مربیان مهدکودک تبسم زهرا سلام الله علیها برگزار گردید.

ایشان بیان کردند که در نظام آموزشی شاهد سه عنصر اصلی؛ مربی، متربی و محتوی می باشیم که قرآن کریم نکاتی کلیدی در تمامی این عناصر دارد که با بررسی و دقت در آن می توان به راهکارهای کاربردی و اساسی رسید.

رئیس اداره امورخانواده قم افزود ما در قرآن دو ویژگی اساسی برای مربی داریم که به مناسبت این روز بزرگ به آن اشاره می‌کنم اول نکته اینکه بر معلمین و اساتید لازم است که مجهز به علم و دانش روز باشند (علی ان تعلمنی مماعلمت رشدا) برگزاری کارگاه ها و نشست های دانش افزایی مربیان و معلمان یکی از راه های تجهیز به این علوم می باشد.
دومین نکته این است که مربیان و معلمین به دانش آموزان و متربیان خود باید نگاه رشد و تعالی داشته باشند.
سومین نکته این است که ارتباط گیری دائمی و مستمر در کلاس درس با متربیان که این سبب ایجاد الفت و همدلی بیشتر خواهد شد.

ایشان در پایان اشاره ای به وظایف دانش آموزان کردند و بیان داشتند تبعیت از استاد، پیگیری مسائل آموزشی و حضور منظم در کلاس درس از جمله وظایف شاخص دانش آموزان می باشد.

اجرای گروه سرود، دکلمه خوانی و تجلیل از اساتید، مربیان و معلمان از جمله برنامه های این مراسم بود.

ارسال خبر: اداره امورخانواده نمايندگي خراسان