پنج‌شنبه | 6 | اردیبهشت | 1403

همایش بین‌المللی فقه و تربیت نمایندگی المصطفی در خراسان با معرفی آثار برگزیده خاتمه یافت

اختتامیه همایش بین‌المللی فقه و تربیت نمایندگی المصطفی در خراسان صبح امروز با حضور آیت الله اشرفی شاهرودی، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی رییس جامعةالمصطفی العالمیه با قرائت پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت الله مکارم شیرازی در سالن صبای همایش های صدا وسیمای خراسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان درابتدای این همایش پس از سخنرانی خانم نسرین هژبری مدیر همایش بین المللی فقه و تربیت نماهنگ معرفی همایش پخش شد.

در ادامه آیت الله سیدمنذر حکیم، حجت الاسلام مجتبی الهی خراسانی و حجت الاسلام دکتر علی همت بناری با موضوع فقه تربیتی؛ چیستی و چالش ها به ارائه علمی پرداختند.

در ادامه نیز حجت الاسلام دکتر سیدنقی موسوی، دانشیار علوم تربیتی و رییس دانشگاه فرهنگیان قم نیز به ارائه علمی پرداخت.

سپس مدیران کمیسیون های علمی به ارائه گزارش پنل ها و معرفی مقالات برتر پرداختند.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین عباسی، رییس جامعه المصطفی العالمیه در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: تربیت یک موضوع عمومی بشر از گذشته تا به امروز است و امروزه ابزار‌های تاثیرگذاری برای تربیت وجود دارد.

وی افزود: موضوع تربیت یک موضوع اساسی و مهم و جهانی و مورد نیاز همه بشریت است.

حجت الاسلام دکتر عباسی ادامه داد: لذا پیوند میان فقه که نظام بخش رفتار در انسان است با مقوله تربیت دارای یک پیوند وسیع و عمیق است.

در این همایش حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رییس نمایندگی جامعه المصطفی در خراسان رضوی و رییس همایش بین المللی فقه و تربیت هدف اصلی از برگزاری این همایش را شناسایی ظرفیت‌های تربیتی موجود در فقه برای شناساندن به نسل جوان برشمرد.

وی در ادامه گفت: ما باید در ابعاد مختلف فقهی مطالعات و پژوهش‌های جدید را از منظر تربیت بررسی کنیم.

در ادامه همچنین خانم دکتر وفادار دبیر علمی این همایش نیز گفت: این همایش با سه میز گرد در ۳ موضوع فقه تربیت و فضای مجازی، روش‌های مطلوب گسترش حیا و عفاف در جامعه وفقه تربیتی چیستی و چالش‌ها برگزار می‌شود.

گفتنی است، در این همایش بیش از ۳۸۰ مقاله دریافت شده است که ۶۲ اثر برگزیده و از ۵ مقاله تقدیر شد.