حجتالاسلام نظافت در همایش بانوان مروج قرآنی جامعةالمصطفی مشهد:
حضور زن در اجتماع به معنای حضور حداکثری نیست
مدیر مدرسه علمیه المهدی(عج) مشهد بابیان اینکه حضور زن در اجتماع حضور حداکثری نیست گفت: حضور زنان در اجتماع، حضور همراه با ضرورت و حیا است نه حضور صرفاً حداکثری!
به گزارش روابط عمومی جامعةالمصطفی مشهد، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت مدیر مدرسه علمیه المهدی(عج) مشهد صبح امروز در همایش بانوان مروج قرآنی که با حضور بیش از 200 نفر از همسران وطلاب و بانوان مبلغه غیرایرانی در ساختمان علویه مجتمع آموزش عالی مشهد برگزار شد اظهار داشت: خانواده محبوبترین بنا و نظام هستی است.
وی با استناد به آیات قرآن کریم به کارکرد خانواده اشاره کرد و ادامه داد: زن و مرد در خانواده در کنار یکدیگر به آرامش میرسند و خداوند وسیله آرامش را توسط خانواده مهیا کرده است.
این استاد حوزه با اشاره به اهمیت و نقش قرآن در خانواده تصریح کرد: وقتی خانواده با قرآن مأنوس شود آرامش همهجانبه نصیب اعضای خانواده میشود و عمیقترین آرامشها را خانواده دریافت خواهد کرد.
وی افزود: کسانی که فکر میکنند "همسر" وسیله رسیدن به آرامش است تفکر اشتباهی است چرا که خداوند در قرآن آرامش دیگری را وعده داده است آنهم زندگی در پرتو عشق و سایه خداوند است.
حجت الاسلام نظافت با بیان اینکه سربار بودن زن و شوهر بر یکدیگر در زندگی خلاف اصول زندگی قرآنی است و همسر هدیه خداوند و نور چشم است گفت: خانواده بهوسیله ذریه صالح، بستری برای کسب باقیات و صالحات است.
وی تصریح کرد: اگر خانوادهای منسجم شود و دغدغه ارزشهای اسلامی و ترویج قرآن را داشته باشد در پیشگاه خداوند محبوب و مقبول خواهد بود.
مدیر مدرسه علمیه المهدی (عج) ادامه داد: اگر زن و شوهری عشقشان نصرت دین باشد نگران امور دنیوی نیستند و دغدغه دین و آخرت را خواهند داشت.
وی با اشاره به زندگی نورانی حضرت زهرا(س) گفت: حضرت زهرا(س) در زندگی با امیرالمؤمنین(ع) هیچ وقت از شرایط زندگی گله نداشتند چرا که هدف و عشقشان در زندگی دنیا فقط اسلام بود.
حجت الاسلام نظافت افزود: ما امروزه بیش از هر چیزی نیازمند عمل در امور هستیم و خانواده موفق باید در عمل نشاندهنده و الگو باشد.
وی با اشاره به نقش و جایگاه زن اظهار داشت: جهاد زن در همسرداری شایسته است و باید مراقب نقش مادری بود چرا که دشمن با توطئه در پی کمرنگ کردن این نقش و جایگاه است.
این کارشناس مسائل خانواده بابیان اینکه حضور زن در اجتماع حضور حداکثری نیست گفت: حضور زنان در اجتماع، حضور همراه با ضرورت و حیا است نه حضور صرفاً حداکثری!
وی بابیان اهمیت حفظ پایههای خانواده و تبلیغ دین و وظیفه زن نسبت به این دو تصریح کرد: خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) نشاندهنده این است که ایشان با توجه به بنیان خانواده همواره به تبلیغ و ترویج دین اسلام میپرداختند.